Віджате автоматичним маслопресом, що забезпечує ефективний віджим без нагріву продукту ( “Холодне пресування”).

Масло розторопші – джерело корисних вітамінів (А, D, К, Е, групи В), поживних мікроелементів, біологічно активних сполук, біогенних амінів, жирних поліненасичених кислот і силімарину. Всі ці компоненти благотворно та активно сприяють прекрасному самопочуттю та поліпшенню здоров’я, оскільки завдяки їх наявності стабілізується обмін речовин, зміцнюються клітинні мембрани, з організму виводиться холестерин і нормалізується гормональний і кислотно-лужний баланс. Унікальність масла розторопші полягає ще й в тому, що воно може використовуватися в багатьох сферах, як в кулінарії, так і в медицині, і в косметології.

Властивості:

  • протиалергічний засіб;
  • прискорює відновлення клітин печінки;
  • стимулює роботу серця;
  • покращує зір, роблячи сітківку ока міцнішою;
  • запобігає розвитку атеросклерозу;
  • удосконалює процес насичення судин і тканин киснем;
  • запобігає онкологічним захворюванням;
  • омолоджує організм, сповільнюючи процес старіння;
  • регенерує ушкоджені ділянки шкірного покрову;
  • позитивно впливає на роботу нервової системи.