Ціна: 250 грам – 160гр.

           500 грам – 280гр.

Шоколад ручної роботи – повний цикл виробництва Bean-to-Bar Chocolate – від зерен какао боба до готової плитки.
Для виробництва нашого шоколаду використовуються тільки натуральні інгредієнти: какао-боби та тростинний цукор. Жодних замінників какао-масла, лецитину, ароматизаторів, емульгаторів і т.д.
У виробництві шоколаду використовуються традиційні, знані у всьому світі какао-боби сорту Форастеро, зокрема рідкісні ароматичні сорти: Криолло и Тринитарио, які складають 3-5% світового ринку какао-бобів .
Натуральні какао-боби перетирають в професійному кам’яному меланжорі 48 і більше годин. Саме у такий спосіб виробляли шоколад шоколат’е XIX-го сторічча, коли була створена перша шоколадна плитка. На сьогодні, для пришвидшення та здешевлення виробництва у шоколадній промисловості використовуються кулькові млини (оснащені металевими кульками). Какао-боби перетираються всього лише за 40 хв. з високою температурою: до 140 градусів, як наслідок, втрачаються ароматичні масла та усі корисні мікроелементи какао-боба. Плюс метал віддає частки у шоколад. Саме тому для виробництва нашого шоколаду використовуються лише гранітні жорна, які дозволяють досягти високої якості та зберегти відмінні смакові якості какао-бобів.