Віджата автоматичним маслопреом, що забезпечує ефективний віджим без нагріву продукту ( “Холодне пресування”).

Конопляна олія містить 46% лінолевої кислоти і 28% ліноленової, це – дієтичний продукт високої біологічної цінності.

Масло з конопляного насіння також містить антиоксиданти, каротин, фітостероли, фосфоліпіди і безліч корисних мінеральних речовин, включаючи кальцій, магній, сірку, калій, залізо, цинк, і фосфор. Конопляна олія – ​​джерело цінного білку і містить всі двадцять амінокислот, включаючи дев’ять основних (незамінних) амінокислот. Також конопляна олія містить вітаміни А, B1, B2, B3, B6, C, D, і E. Але найбільш цінна особливість конопляної олії – відсоток вмісту жирних кислот, який вищий, ніж у будь-якого іншого рослинного масла. Пропорція між кислотами Омега-3 і Омега-6 становить 1: 3, це найоптимальніше співвідношення двох есенціальних жирних кислот.

Властивості:

  • масло, яке засвоюється людським організмом практично на 100%;
  • позитивно впливає на стан імунної системи;
  • рекомендується при захворюваннях предміхурової залози, захворюваннях статевих органів, сечового міхура і нирок;
  • при захворюваннях серця і судин (атеросклероз та ішемічна хвороба серця);
  • при лікуванні катарів верхніх дихальних шляхів, хронічних і гострих бронхітах.